Antena 3 CNN Actualitate Inedit Şi-a dat fosta iubită în judecată şi cere înapoi banii cheltuiţi cu ea în timpul relaţiei. Ce sumă cere bărbatul

Şi-a dat fosta iubită în judecată şi cere înapoi banii cheltuiţi cu ea în timpul relaţiei. Ce sumă cere bărbatul

Şi-a dat fosta iubită în judecată şi cere înapoi banii cheltuiţi cu ea în timpul relaţiei. Ce sumă cere bărbatul
Sursa foto: foto: pixabay.com
07 Iun 2016   •   18:15

O poveste de iubire care părea că are toate şansele să ducă rapid spre căsătorie, s-a terminat la tribunal. Directorul unei firme de avocatură din Rusia şi-a dat în judecată fosta iubită şi solicită să-i restituie toţi banii pe care i-a irosit cu ea în timpul scurtei relaţii, scrie adevarul.ro.

Nina a crezut că a dat norocul peste ea după ce un om de afaceri de 38 de ani, care are propria firmă de avocatură, s-a arătat interesat de ea şi a început să o curteze ca un adevărat gentleman. Cine romantice, plimbări sub clar de lună, flori trimise la locul de muncă urmate de o vacanţă romantică în doi. Nina a povestit presei locale că totul mergea atât de bine încât era convinsă că iubitul avocat o va cere de soţie.

Totul s-a spulberat în câteva clipe, după ce cuplul s-a certat în timpul unei plimbări pe plajă. A doua zi, iubitul a dat-o afară din camera de hotel pe motiv că el a plătit totul, iar Nina a fost nevoită să-şi sune părinţii şi să le ceară bani ca să se întoarcă acasă. În scurt timp femeia a primit o citaţie prin care era înştiinţată că fostul iubit solicită în instanţă restituirea întregii sume pe care a cheltuit-o cu ea în tipul scurtei relaţii de iubire.

Suma totală solicitată de avocat se ridică la 45.000 de ruble, echivalentul a 685 de dolari. Avocatul a susţinut în faţa judecătorilor că femeia nu a vrut decât să se relaxeze pe banii lui şi că i se pare normal să-i înapoieze banii. Instanţa i-a respins cazul, dar avocatul a făcut apel şi următoarea înfăţişare la tribunal va avea loc pe 9 iunie.

 

 

×
Subiecte în articol: avocat
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close