Antena 3 CNN Actualitate Inedit Și-a dat întâlnire cu o persoană pe care a cunoscut-o pe Tinder. De atunci, nimeni nu a mai știut nimic de ea. După o lună, adevărul cutremurător a ieșit la iveală

Și-a dat întâlnire cu o persoană pe care a cunoscut-o pe Tinder. De atunci, nimeni nu a mai știut nimic de ea. După o lună, adevărul cutremurător a ieșit la iveală

Și-a dat întâlnire cu o persoană pe care a cunoscut-o pe Tinder. De atunci, nimeni nu a mai știut nimic de ea. După o lună, adevărul cutremurător a ieșit la iveală
Sursa foto: Foto: Facebook/Sydney Loofe
10 Iul 2019   •   13:08

Și-a dat întâlnire cu o persoană pe care a cunoscu-o pe Tinder. Iar de atunci, femeia a intrat parcă în pământ. Nimeni nu mai știa nimic de ea, când, după o lună s-a aflat adevărul crunt.

Trupul lui Sydney Loofe, 24 de ani, din Nebraska, SUA, a fost găsit tăiat în bucăți. Corpul dezmembrat a fost pus în saci de gunoi, care au fost aruncați apoi pe un câmp.

Crima șocantă a avut loc la sfâșitul anului 2017, dar audierile în acest caz au început abia acum.

Din anchetă a rezultat că Sydney a cunoscut-o pe Bailey Boswell, o tânără de 25 de ani, pe Tinder, iar în noiembrie 2017 au avut o primă întâlnire, ocazie cu care au stabilit să se mai vadă încă o dată, într-o seară.

În seara de 15 noiembrie, Sydney a postat pe o rețea socială un selfie, alături de mesajul: „Pregătită pentru întâlnire”. Tânăra a fost dată dispărută de mama ei, a doua zi, după ce a fost anunțată că nu a ajuns la serviciu.

Procurorii susțin că Boswell și iubitul ei,  Aubrey Trail, de 52 de ani, au plănuit să o răpească și apoi să o ucidă pe Sydney, în timp ce avocatul celor doi afirmă că tânăra de 24 de ani a fost de acord cu o partidă de amor violent, care „s-a încheiat prost”, scrie Unilad. 

Dacă vor fi găsiți vinovați, cei doi riscă pedeapsa capitală. Procesul va începe, cel mai probabil, în octombrie.

 

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close