Antena 3 CNN Actualitate Inedit Și-a dezgropat fratele la 13 luni după ce a murit. Când oamenii au văzut ce se afla în sicriu, au început să se închine. „Cum a fost posibil așa ceva?” (FOTO)

Și-a dezgropat fratele la 13 luni după ce a murit. Când oamenii au văzut ce se afla în sicriu, au început să se închine. „Cum a fost posibil așa ceva?” (FOTO)

Și-a dezgropat fratele la 13 luni după ce a murit. Când oamenii au văzut ce se afla în sicriu, au început să se închine. „Cum a fost posibil așa ceva?” (FOTO)
Sursa foto: Foto: captura video
08 Noi 2017   •   18:33

Edgar Aranda, un medic peruan, susține că a descoperit secretul conservării perfecte. Specialistul a încercat procedura chiar pe fratele său, Ramon, care a murit în urmă cu 13 luni.

Așa că a vrut să vadă cu ochii lui dacă „tratamentul” aplicat fratelui său a avut efect. L-a dezgropat, iar cei care au fost martori au rămas împietriți. Bărbatul se conservase perfect, scrie Daily Mail.

Aranda a descoperit tehnica după 10 ani de experimente la care au participat și studenții facultății unde predă. Sângele persoanei decedate este înlocuit cu un mix de substanțe chimice pe care medicul vrea să-l păstreze deocamdată secret.

”Este ca și cum fratele meu nu ar fi plecat niciodată dintre noi, ca și cum ar dormi. Nu există schimbări morfologice la nivelul părului, epidermei sau unghiilor. Într-un fel este nemuritor”, a spus Aranda.

Medicul din Peru studiază acum metode prin care metoda lui să poată fi aplicată la scară largă.

 

×
Subiecte în articol: descoperire uluitoare descoperire
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close