x close

Și-a dezgropat fratele la 13 luni după ce a murit. Când oamenii au văzut ce se afla în sicriu, au început să se închine. „Cum a fost posibil așa ceva?” (FOTO)

08 Noi 2017   •   18:33
Și-a dezgropat fratele la 13 luni după ce a murit. Când oamenii au văzut ce se afla în sicriu, au început să se închine. „Cum a fost posibil așa ceva?” (FOTO) Galerie foto (1) Foto: captura video

Edgar Aranda, un medic peruan, susține că a descoperit secretul conservării perfecte. Specialistul a încercat procedura chiar pe fratele său, Ramon, care a murit în urmă cu 13 luni.

Așa că a vrut să vadă cu ochii lui dacă „tratamentul” aplicat fratelui său a avut efect. L-a dezgropat, iar cei care au fost martori au rămas împietriți. Bărbatul se conservase perfect, scrie Daily Mail.

Aranda a descoperit tehnica după 10 ani de experimente la care au participat și studenții facultății unde predă. Sângele persoanei decedate este înlocuit cu un mix de substanțe chimice pe care medicul vrea să-l păstreze deocamdată secret.

”Este ca și cum fratele meu nu ar fi plecat niciodată dintre noi, ca și cum ar dormi. Nu există schimbări morfologice la nivelul părului, epidermei sau unghiilor. Într-un fel este nemuritor”, a spus Aranda.

Medicul din Peru studiază acum metode prin care metoda lui să poată fi aplicată la scară largă.

 

Citeşte mai multe despre:

descoperire uluitoare descoperire
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati