Antena 3 CNN Actualitate Inedit Și-a găsit părinții biologici, după 38 de ani, iar ceea ce a urmat depășește orice imaginație. Ce a făcut tânărul pentru cei care i-au dat viață

Și-a găsit părinții biologici, după 38 de ani, iar ceea ce a urmat depășește orice imaginație. Ce a făcut tânărul pentru cei care i-au dat viață

Și-a găsit părinții biologici, după 38 de ani, iar ceea ce a urmat depășește orice imaginație. Ce a făcut tânărul pentru cei care i-au dat viață
Sursa foto: Foto: Facebook/ Patrick Giblin alături de fiul lui și de parintii biologici
21 Noi 2016   •   20:23

Un bărbat a reușit să-și găsească părinții biologici și să-i readucă împreună, ca într-o frumoasă poveste de dragoste ecranizată.

Patrick Giblin a fost dat spre adopție încă din prima zi de viață, de mama lui adolescentă, pe atunci în vârstă de 17 ani, scrie Mirror.

A aflat că este adoptat la vârsta de opt ani, când părinții lui adoptivi i-au spus că nu există o legătură de sânge între ei.

"N-am avut nicio idee până atunci. Nu mi s-a părut nimic ciudat deoarece nu am știut altceva. Nu m-am simțit nedorit și nici furios pe părinții mei biologici”, a spus Patrick.

Treizeci de ani mai târziu, Patrick și-a întâlnit părinții biologici, acum în vârstă de 56 de ani, ba chiar a reușit să-i readucă împreună. Mai mult, la 38 de ani, Patrick Giblin a avut ocazia să fie cavaler de onoare la nunta părinților lui biologici.

×
Parteneri
El este românul care a rămas fără o mână, în Italia
x close