Antena 3 CNN Actualitate Inedit Şi-a îmbrăţişat sora care era pe moarte. Nimeni nu se aştepta să se întâmple asta

Şi-a îmbrăţişat sora care era pe moarte. Nimeni nu se aştepta să se întâmple asta

Şi-a îmbrăţişat sora care era pe moarte. Nimeni nu se aştepta să se întâmple asta
Sursa foto: Foto: littlechurchmouse.com
10 Sep 2015   •   12:30

Incredibila poveste a două surori gemene face senzaţie pe internet. Ce li s-a întâmplat celor doi bebeluşi este absolut incredibil!

Kyrie şi Brielle Jackson s-au născut cu 12 săptămâni înainte de termen, iar doctorii nu erau optimişti în legătură cu şansele lor de supravieţuire.

Cele două surori au fost separate, puse în incubatoare diferite. La două săptămâni după naştere, starea lui Brielle a început să se se îmbunătăţească. Însă, cu toate că luase în greutate şi părea că se simte mai bine, copilul a început să aibă crize pe care medicii nu le puteau explica. Plângea până nu mai putea să respire, iar medicii şi asistentele care se ocupau de ea nu putea face nimic să-i aline durerea.

Una dintre asistente a avut însă o idee salvatoare. A aşezat-o pe Brielle în acelaşi incubator cu sora ei, a cărei stare era chiar şi mai fragilă. Apoi ceva miraculos s-a întâmplat.

Brielle s-a calmat şi şi-a pus mânuţa în jurul surorii ei.

Kyrie şi Brielle Jackson, acum în vârstă de 20 de ani, nu s-au mai confruntat cu probleme serioase de sănătate şi urmează să termine facultatea.

Sursă: littlechurchmouse.com









×
Subiecte în articol: gemene incubator
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close