Antena 3 CNN Actualitate Inedit Și-a îngropat fiul, după ce acesta a fost găsit mort în stradă. După 11 zile, bărbatul a primit un telefon: „Bună, tată! Eu sunt”

Și-a îngropat fiul, după ce acesta a fost găsit mort în stradă. După 11 zile, bărbatul a primit un telefon: „Bună, tată! Eu sunt”

Și-a îngropat fiul, după ce acesta a fost găsit mort în stradă. După 11 zile, bărbatul a primit un telefon: „Bună, tată! Eu sunt”
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
26 Iun 2017   •   16:10

Durere fără margini pentru o familie din California, SUA. Frank J Kerrigan a primit într-o zi un telefon prin care era anunțat că fiul său, Frank M Kerrigan, 57 de ani, a fost găsit mort pe o stradă din Fountain Valley, California.

Bărbatul, care era bolnav mintal, locuia de o vreme pe străzi. Deși a cerut să identifice cadavrul, cei de la morgă l-au anunțat că identificarea s-a făcut pe bază de amprente și că nu este nevoie de mai mult.

Ce a urmat însă este un adevărat coșmar. Frank Jr a fost condus pe ultimul drum de 50 de persoane, iar cei dragi l-au plâns zile întregi, scrie news.com.au.

După 11 zile,  Frank J Kerrigan, 82 de ani, a primit un telefon de la un prieten, care i-a dat o veste șoc. „Fiul tău este viu”, i-a spus acesta. „Dă-mi-l la telefon”, i-a cerut bătrânul. „Bună tată, eu sunt”, i-a spus fiul său.

Se pare că eroarea s-a produs la morgă, când legiștii au identificat greșit cadavrul găsit. Nu se știe deocamdată cum a fost posibil așa ceva, dar anchetatorii fac în continuare investigații.

×
Subiecte în articol: greseala
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close