Antena 3 CNN Actualitate Inedit Și-a lăsat fiul cu păturica preferată! Din acea zi plânge fără oprire. „Să nu faceți la fel”

Și-a lăsat fiul cu păturica preferată! Din acea zi plânge fără oprire. „Să nu faceți la fel”

Și-a lăsat fiul cu păturica preferată! Din acea zi plânge fără oprire. „Să nu faceți la fel”
Sursa foto: Foto: Facebook/Jordan DeRosier
07 Iul 2017   •   09:18

Jordan DeRosier era extrem de fericită după nașterea fiului său. A crezut că trăiește cel mai frumos vis. Doar că atunci când micuțul a împlinit șapte luni, visul s-a transformat în coșmar, iar copilul a murit.

După multe speculații, femeia a vrut să facă lumină și a povestit adevăratul motiv pentru care fiul său s-a stins din viață, scrie The Sun.

"Pe cei care comentează că băiatul meu a murit din cauza vaccinului îi rog să se oprească. Inițial, nu am vrut să dau explicații despre moartea fiului meu din cauza că mă simțeam vinovată și îmi era frică de cei care m-ar fi învinovățit. Dar nu pot să vă las să dați vina pe ceva ce nu e adevărat. A fost pus în pat, la somn, cu o păturicaă făcută de bunica mea și încă o pătură, de care era atașat încă de la naștere. A tras-o cumva printe sinele de la pat și a rămas blocat. Nici nu îți trece prin cap că ți se poate întâmpla așa ceva. Vă rog, nu vă puneți copiii în pat cu pături", a scris Jordan DeRosier pe Facebook.

 

×
Subiecte în articol: tragedie
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close