Antena 3 CNN Actualitate Inedit Și-a luat o cafea de la Starbucks și a fost șocat de mesajul găsit pe pahar. Incidentul NU a fost trecut cu vederea!

Și-a luat o cafea de la Starbucks și a fost șocat de mesajul găsit pe pahar. Incidentul NU a fost trecut cu vederea!

Și-a luat o cafea de la Starbucks și a fost șocat de mesajul găsit pe pahar. Incidentul NU a fost trecut cu vederea!
Sursa foto: Foto: Daily Mail
11 Apr 2016   •   15:17

Un client Starbucks a avut parte de o surpriză neplăcută când a citit mesajul lăsat de angajatul cafenelei pe paharul lui, scrie Daily Mail.

Bărbatul din Florida a povestit că pe paharul lui de grande white chocolate mocha era scris mesajul: "DIABETES HERE I COME” (Diabet, acum vin -trad.).

Șocat de mesajul ce-i era adresat, bărbatul a povestit pentru presa locală că două dintre surorile lui suferă de această afecțiune cumplită și că incidentul de la Starbucks i-a atins ”un nerv”. Mai mult, el a reclamat incidentul.

”Primul cuvant mi-a adus imaginea surorilor mele in minte - problemele prin care au trecut si toate programarile la doctor pe care le-au avut”, a spus bărbatul.

Contactați pentru un punct de vedere, reprezentanții Starbucks s-au arătat dezamăgiți de incident și au afirmat că au luat legătura cu clientul nemulțumit: ”Încercam să oferim o experientă pozitivă clienților nostri și suntem dezamăgiți să aflam despre un astfel de incident. Lucrăm direct cu acel client pentru a ne cere scuze pentru experiența pe care a avut-o la noi, dar și cu angajatii nostri, pentru a ne asigura că un astfel de lucru nu se întâmplă din nou”.

 

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close