Antena 3 CNN Actualitate Inedit Și-a părăsit soțul pentru un bărbat condamnat la moarte. Cum încearcă femeia să-i înduplece pe judecători

Și-a părăsit soțul pentru un bărbat condamnat la moarte. Cum încearcă femeia să-i înduplece pe judecători

Și-a părăsit soțul pentru un bărbat condamnat la moarte. Cum încearcă femeia să-i înduplece pe judecători
Sursa foto: Foto:Katie Menham/Facebook
23 Mai 2016   •   12:14

O femeie din Marea Britanie, mama unui băiețel, și-a părăsit soțul după ce s-a îndrăgostit de un condamnat la moarte pentru crimă din SUA.

Katie Menham l-a cunoscut pe Julius Bradford online, în luna ianuarie. Bărbatul, care se află într-o închisoare din Nevada de peste 12 ani, după ce a fost condamnat la moarte, a apărut cu povestea lui într-un documentar televizat, scrie Mirror.

După acel documentar, Katie, de profesie psiholog, a decis să îi trimită o scrisoare, iar de atunci și până acum cei doi și-au trimis zeci de scrisori. În cele din urmă, femeia tanara și-a părăsit soțul.

"Nu cautam o relatie și nu mă așteptam să se întâmple asta. Imi pare rău pentru cum am pus capat ultimei mele relatii, dar Julius si fiul meu sunt viitorul. Nu poți sa controlezi de cine te îndrăgostești", a mai adaugat ea.

Acum, britanica susține că Bradford este "o persoană bună", care a căzut victimă anturajului, și cere rejudecarea procesului.

"Nimic nu m-ar face mai fericită decât să-l văd în libertate și să ne căsătorim”, a spus ea.

 

×
Subiecte în articol: condamnat la moarte Marea Britanie
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close