Antena 3 CNN Actualitate Inedit Și-a parcat mașina pe o stradă. Când s-a întors, a trăit UN ȘOC. Erau peste 20.000 și acopereau toată partea din spate a autoturismului

Și-a parcat mașina pe o stradă. Când s-a întors, a trăit UN ȘOC. Erau peste 20.000 și acopereau toată partea din spate a autoturismului

Și-a parcat mașina pe o stradă. Când s-a întors, a trăit UN ȘOC. Erau peste 20.000 și acopereau toată partea din spate a autoturismului
Sursa foto: Foto: Facebook
10 Iun 2016   •   12:45

Devotamentul nu cunoaște limite în lumea albinelor. Asta pare să sugereze o imagine care face furori pe rețelele de socializare.

Carol Howarth și-a parcat mașina marca Mitsubishi pe o stradă din Wales. Când s-a întors la autoturism, a rămas uimită. Partea din spate a mașinii era pur si simplu acoperită de albine. Peste 20.000 de albine erau practic lipite de autoturismul ei.

Cu ajutorul unei echipe de specialisti, femeia a reușit să scape de albine, însă surpriza imensă urma să vină abia a doua zi.

„Conduceam și am văzut câteva albine în partea din spate a mașinii. Apoi am observat că întregul roi se întorsese și era lipit de mașina mea”, povesteste femeia.

„Credem că regina albinelor a fost atrasă de ceva ce se afla în mașină, probabil ceva dulce, și întregul roi a urmat-o” a explicat un specialist.

Sursă: treehugger.com

 

×
Subiecte în articol: albine masina
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close