Antena 3 CNN Actualitate Inedit Și-a pierdut portofelul cu toate economiile și a rămas sărac lipit. Trei zile mai târziu, a ajuns milionar. Cum a fost posibil?

Și-a pierdut portofelul cu toate economiile și a rămas sărac lipit. Trei zile mai târziu, a ajuns milionar. Cum a fost posibil?

Și-a pierdut portofelul cu toate economiile și a rămas sărac lipit. Trei zile mai târziu, a ajuns milionar. Cum a fost posibil?
Sursa foto: Foto: pixabay.com
12 Oct 2016   •   10:47

Un bărbat de 72 de ani din Buriram, Thailanda, și-a pierdut în timpul unei vizite la spital toate economiile strânse, devenind sărac lipit. Însă, trei zile mai târziu, el a devenit milionar.

Paen Paewpongsong a povestit că ziua în care a pierdut banii a fost una dintre cele mai triste din viața lui. Fiind nevoit să meargă cu nepoțica lui Arisa la spital, aceasta fiind bolnavă de sindromul Down, bărbatul și-a luat la el toate economiile, nu mai puțin de 15.000 baht, monedă thailandeză (echivalentul a 424 $ ), scrie libertatea.ro.

Povestea lui Paewpongsong a ajuns la știri și pe rețelele de socializare, cu ajutorul angajaților spitalului, iar aceasta a impresionat numeroși oameni care au început să-i facă donații generoase. Astfel, în doar trei zile în contul deschis pe numele bărbatului, s-au strâns 1,3 milioane de baht (36. 692 de dolari), acesta devenind milionar peste noapte.

 

×
Subiecte în articol: milionar
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close