Şi-a regăsit mama după 13 ani şi s-a îndrăgostit de ea

14 Iun 2016   •   15:13
Şi-a regăsit mama după 13 ani şi s-a îndrăgostit de ea Foto: Facebook


Abandonat pe când avea doar cinci ani, un tânăr de 19 ani şi-a regăsit mama după 13 ani. Ce avea să se întâmple însă este departe de adevăr. Tânărul din Manchester, Marea Britanie, s-a îndrăgostit de cea care i-a dat viaţă.

Shane Burke a reuşit să-şi găsească mama, pe Rose Bestall, 35 de ani, pe Facebook, iar la scurt timp după ce s-au întâlnit, tânărul a început să aibă altfel de sentimente.

„Știu că sentimentele lui Shane sunt complet neadecvate, dar l-am căutat atât de mult timp, încât nu doream să-l îndepărtez din nou. I-am spus că îl iubesc necondiţionat ca o mamă, iar relaţia noastră nu va deveni vreodată altceva”, a declarat femeia pentru Sunday People.

În prezent, femeia are patru copii şi este căsătorită cu un bărbat de 33 de ani, iar Shane pare să fi înţeles care este cu adevărat rolul său în viaţa mamei sale.

"Astăzi, o iubesc pe Rose pentru că este mama mea și nimic mai mult. Încă mă adresez ei pe numele Rose pentru că încă ne acomodăm cu relația, dar sper să o pot numi curând mamă", a spus tânărul.

 

Parteneri
x close