Antena 3 CNN Actualitate Inedit Și-a ridicat o casă cu mai puțin de 9.000 de euro respectând o singură regulă. Uite cum arată locuința

Și-a ridicat o casă cu mai puțin de 9.000 de euro respectând o singură regulă. Uite cum arată locuința

Și-a ridicat o casă cu mai puțin de 9.000 de euro respectând o singură regulă. Uite cum arată locuința
Sursa foto: Foto:Charlotte Sapwell
25 Oct 2017   •   19:08

O mamă singură a demonstrat întregii lumi că îți poți ridica de la zero o locuință decentă cu aproape 9.000 de euro, iar povestea ei a inspirat milioane de oameni cu posibilități financiare reduse.

Charlotte Sapwell și cei doi fii ai ei au rămas fără adăpost în urma unui divorț care le-a lăsat urme adânci în suflet. Însă femeia nu s-a lăsat doborâtă de probleme și a căutat soluții pentru a le oferi copiilor ei un cămin stabil.

Astfel, ajutată de bunicul ei, Charlotte și-a ridicat de la zero o locuință modestă, în doar cinci luni, cu materiale cumpărate la promoție de la Ikea, spune ea, potrivit Mirror.

„Nu am avut de ales. Ca mamă, a trebuit să fac tot ce îmi stă în putere să le ofer băieților mei stabilitate, chiar dacă asta a presupus zile întregi de muncă”, a povestit femeia.

Foto:Charlotte Sapwell

Cinci luni mai târziu, Charlotte și băieții ei s-au putut muta în casa lor cu trei camere - o cameră de zi, dormitorul lui Charlotte și dormitorul băieților - o baie și o bucătărie.

Foto:Charlotte Sapwell

 

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close