Antena 3 CNN Actualitate Inedit Și-a ținut de mână sora geamănă, în timpul travaliului, iar câteva ore mai târziu, ceva incredibil s-a petrecut. ”E puterea gemenilor!”

Și-a ținut de mână sora geamănă, în timpul travaliului, iar câteva ore mai târziu, ceva incredibil s-a petrecut. ”E puterea gemenilor!”

Și-a ținut de mână sora geamănă, în timpul travaliului, iar câteva ore mai târziu, ceva incredibil s-a petrecut. ”E puterea gemenilor!”
Sursa foto: Foto:Rachael McGeoch/Facebook
30 Oct 2017   •   18:35

Rachael McGeoch și Beccy Pistone sunt gemene identice, iar povestea lor de viață este într-adevăr interesantă.

Beccy își dorea foarte tare să aibă un copil, însă nu reușea să rămână însărcinată, indiferent de eforturile depuse în acest sens. În cele din urmă, surorile s-au gândit să încerce împreună să rămână gravide și, surprinzător sau nu, au și reușit.

Mare le-a fost bucuria să afle de la medici că își vor aduce pe lume bebelușii la doar două săptămâni distanță una de cealaltă, scrie sosharethis.com.

”O să naștem în aceeași zi”, obișnuia să spună mereu Beccy, deși știa că doar mâna lui Dumnezeu poate influența așa ceva.

Speranțele lor au început să crească în momentul în care au văzut că bebelușul lui Rachael întârzie, sarcina ajungând deja la 40 de săptămâni.

După mai multe tratamente menite să-i inducă travaliul, Rachael încă aștepta venirea fiului ei pe lume. Așa că și-a chemat sora geamănă la spital și a rugat-o să o țină de mână.

La scurt timp după venirea lui Beccy la spital, Rachael a intrat în travaliu și a dat naștere fiului ei, William.

Însă, câteva ore mai târziu, și Beccy a intrat în travaliu și a născut-o pe fiica ei, Andi, chiar dacă nu ajunsese încă la data nașterii estimată de medici.

 


 

×
Subiecte în articol: gemene nastere travaliu sarcina
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close