Antena 3 CNN Actualitate Inedit Și-au pierdut mama în urmă cu câțiva ani fără să le spună secretul ei. Într-o zi, cineva le-a bătut la ușă și le-a zis ceva de necrezut. Toată viața li s-a schimbat

Și-au pierdut mama în urmă cu câțiva ani fără să le spună secretul ei. Într-o zi, cineva le-a bătut la ușă și le-a zis ceva de necrezut. Toată viața li s-a schimbat

Și-au pierdut mama în urmă cu câțiva ani fără să le spună secretul ei. Într-o zi, cineva le-a bătut la ușă și le-a zis ceva de necrezut. Toată viața li s-a schimbat
Sursa foto: Foto: Facebook
08 Mai 2019   •   00:12

Și-au pierdut mama în urmă cu câțiva ani fără să le spună secretul ei. Într-o zi, cineva le-a bătut la ușă și le-a zis ceva cu totul neașteptat.

Din acea zi, toată viața lor s-a schimat radical.

Nick și Katherine Christou au primit 140.000 de lire sterline de la un bunic pe care nu l-au cunoscut niciodată și de a cărui existență habar nu aveau.

Jim, care a murit anul trecut la 80 de ani, a pierdut contactul cu fiica sa, Beverly, în urmă cu 30 de ani, în timp ce se lupta cu dependența de alcool și droguri. Ea s-a mutat în Kings Lynn, Norfolk, în ani 80 și și-a întemeiat o familie.

A murit însă în 2016, fără să facă nicio referire de Jim în fața copiilor săi. Nick, 31 de ani, a aflat adevărul după ce a fost căutat de o firmă care căuta moștenitori, după ce se descoperise un cont în bancă de 140.000 de lire sterline.

Angajatul de la McDonalds a împărțit moștenirea cu sora lui, Katherine, 24 de ani.

„Întregul episod mi-a schimbat viața, nu doar pentru banii primiți neașteptat, dar a închis un capitol dureros din istoria familiei mele. Mama nu ne-a zis nimic de bunicul nostru, așa că am trăit fără să ne gândim că avem unul. Am aflat mai târziu că el ne-a căutat prin intermediul mamei de-a lungul anilor, asta arată intențiile sale bune”, a declarat Nick, care a plecat cu soția lui într-o lună de miere pe care nu și-au permis-o niciodată, scrie The Sun.

 

 

×
Parteneri
Este Ziua mondială a râsului | Beneficiile terapiei prin râs, pentru sănătate
x close