Antena 3 CNN Actualitate Inedit Slashkini, noul trend în materie de costume de baie. Cum arată din față

Slashkini, noul trend în materie de costume de baie. Cum arată din față

Slashkini, noul trend în materie de costume de baie. Cum arată din față
12 Aug 2015   •   11:24

Nu este costumul ideal pentru un bronz perfect, însă a devenit noul hit pe plajele din Ibiza și la piscinele de lux din toată lumea. Britanicii l-au botezat "slashkini". Arată ca un costum de baie întreg, însă este destul de decupat,  potrivit dailymail.co.uk. Îndrăznețul costum de baie arată impecabil pe un trup de model, însă jurnaliștii tabloidului britanic au fost curioși să vadă dacă o femeie obișnuită poate să-l îmbrace fără să se simtă complexată. Așa ca au trimis-o pe Deni Kirkova, o tânără scriitoare în vârstă de 25 de ani, îmbrăcată așa pe plaja din Brighton, Marea Britanie.

"M-am simțit mult mai bine în slashkini decât în bikini, mai acoperită. Poziționarea bucăților de material este inspirată și accentuează formele. Am avut emoții să îl port pentru prima dată pe plajă, așa că am avut grijă să mânânc sănătos cu o seară înainte, rugându-mi colega de apartament să nu mă lase să mânanc decât castraveți și humus. În acea dimineață nu am băut decât cafea neagră", a spus Deni.

Tânăra a participat la o sedință foto și a mărturisit că a fost nevoită să se ferească de soare: "Poti rămâne cu urme de bronz oribile". Per total însă, a spus că a fost o experiență plăcută și a primit o mulțime de complimente din partea trecătorilor.

×
Subiecte în articol: plaja vara bronz
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close