Antena 3 CNN Actualitate Inedit Soacra s-a îndrăgostit de ginerele său și a vrut cu orice preț să-l cucerească. Într-o zi, în timp ce fiica sa era la baie, femeia i-a luat telefonul și a început să facă ceva inexplicabil. „E umilitor”

Soacra s-a îndrăgostit de ginerele său și a vrut cu orice preț să-l cucerească. Într-o zi, în timp ce fiica sa era la baie, femeia i-a luat telefonul și a început să facă ceva inexplicabil. „E umilitor”

Soacra s-a îndrăgostit de ginerele său și a vrut cu orice preț să-l cucerească. Într-o zi, în timp ce fiica sa era la baie, femeia i-a luat telefonul și a început să facă ceva inexplicabil. „E umilitor”
Sursa foto: Foto: Pexels.com
13 Feb 2019   •   00:12

Soacra s-a îndrăgostit de ginerele ei și voia cu orice chip să-l cucerească. Atât bărbatul, cât și fiica ei au încercat să o convingă să-și revină. Iar lucrurile păreau să intre pe făgașul normal.

Dar nu a fost deloc așa. Bărbatul a povestit pe Reddit că soacra lui a mers până acolo încât i-a furat poze din telefonul fiicei sale cu el nud. 

„Eu și soția mea suntem împreună de ani buni. Avem obiceiul să ne trimitem poze nud de când ne întâlneam. Nu e nimic. Mil a făcut o pasiune pentru mine de când m-a cunoscut. E înfiorător. Am vorbit cu ea despre cât este de neconfortabil și soția mea la fel. Părea să fi renunțat. Credeam că e stitul ei să flirteze cu toată lumea”, a povestit bărbatul.

Într-o după-amiază, pe care cele două femei au petrecut-o împreună, soacra i-a umblat fiicei în telefon, în timp ce aceasta se afla la baie și și-a trimis poze cu el nud. 

Fiica și-a dat seama imediat că telefonul a fost mutat și i-a cerut mamei să șteargă pozele, dar aceasta a refuzat.

„E cumplit. Soția mea și cu mine avem câteva fetișuri ciudate și unele din fotografii sunt doar pentru ochii noștri și este chiar umilitor să fie văzute de alții care nu sunt soția mea. Soția mea este alături de mine și mă susține. Ea i-a trimis un mesaj și a zis că de ce face atâta caz că e doar o poză. Sunt atât de nervos”, a mai povestit bărbatul, potrivit Mirror. 

 

 

 

 

 

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close