Antena 3 Actualitate Inedit Șoferii din Arad au fost la un pas de accident, când au văzut ce se întâmpla chiar în fața lor. Era ziua în amiaza-mare (FOTO)

Șoferii din Arad au fost la un pas de accident, când au văzut ce se întâmpla chiar în fața lor. Era ziua în amiaza-mare (FOTO)

14 Mai 2019   •   12:58
Șoferii din Arad au fost la un pas de accident, când au văzut ce se întâmpla chiar în fața lor. Era ziua în amiaza-mare (FOTO)
Sursa foto: Foto: pixabay.com

Șoferii din Arad au fost la un pas de accident, când au văzut ce se întâmpla chiar în fața lor. Era ziua în amiaza mare, iar bărbatul nu avea nicio jenă.

Oamenii legii au fost chemați să prindă un tânăr de 20 de ani, care alerga pe jumătate dezbrăcat, printre mașini.

Arădeanul nu s-a oprit când polițiștii l-au somat, ci a luat-o la fugă. 

Acesta a alergat gol de la brâu în jos printre mașini, de la intersecția străzilor Andrei Șaguna cu Eftimie Murgu până pe strada Lucian Blaga, în dreptul Liceului Agricol. Acolo a fost prins și încătușat de polițiștii locali, care mai apoi l-au escortat la Spitalului de Psihiatrie de pe strada Octavian Goga, scrie aradon.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close