Antena 3 CNN Actualitate Inedit Soția a divorțat de el și a renunțat și la custodia copilului. Apoi i-a golit conturile din bancă și a plecat alături de noul iubit. Când s-a dat jos din avion a avut parte de surpriza vieții sale

Soția a divorțat de el și a renunțat și la custodia copilului. Apoi i-a golit conturile din bancă și a plecat alături de noul iubit. Când s-a dat jos din avion a avut parte de surpriza vieții sale

Soția a divorțat de el și a renunțat și la custodia copilului. Apoi i-a golit conturile din bancă și a plecat alături de noul iubit. Când s-a dat jos din avion a avut parte de surpriza vieții sale
Sursa foto: Foto: Pixabay
08 Iun 2019   •   00:23

Ce se poate întâmpla atunci când crezi că ai descoperit marea dragoste și nimic nu mai contează? Nici faptul că ești femeie măritată, că ai un copil mic și o situație materială bună nu pot sta în calea fericirii tale. Ei bine, realitatea este de multe ori crudă, însă în acest caz chiar bate filmul.

Un bărbat de 28 de ani a povestit pe Reddit cum s-a terminat o astfel de idilă. 

Pe soția sa, mai mare cu cinci ani decât el, a cunoscut-o în timpul studiilor. Bărbatul avea o situație bună deja, iar la scurt timp s-a născut primul copil al cuplului, o fetiță. Pentru că banii nu erau o problemă, mama copilului a decis că ar prefera să stea acasă și să se ocupe de gospodărie. Până aici, nimic anormal. Numai că femeia obișnuia să lase copilul la soacră și să iasă cu prietenii aproape zilnic. Așa l-a cunoscut pe cel de care avea să se îndrăgostească.

Noul iubit era milionar, om de afaceri de succes, iar femeia se simțea răsfățată. A divorțat și a renunțat la custodia copilului, lăsându-și fostul soț singur cu o fetiță de doi ani.

Divorțul a însemnat o lovitură financiară pentru femeie, care s-a ales totuși cu o jumătate din averea soțului. Numai că acesta îi dăduse în timpul căsniciei acces la conturile sale personale. Așa că, de ce să nu îi ia toți banii? I-a golit conturile și a depus o sumă consistentă într-un alt cont. Din fericire pentru el, fostul soț era trecut drept partener cu drepturi egale asupra contului, așa că i-a fost ușor să retragă toată suma. Iar asta se întâmpla în timp ce fosta sa soție era în avion, în drum spre Coreea de Sud, alături de noul iubit. 

Inutil de spus, noul iubit nu era nici pe departe bogătanul pe care femeia l-a crezut. Așa că a trebuit să apeleze imediat la ”fondurile” sale, doar pentru a descoperi că este falită. Imediat a început o avalanșă de mesaje pentru fostul soț, cu scuze și regrete, femeia insistând că a făcut cea mai mare greșeală a vieții și că ar vrea să și-o repare.

Bărbatul nici n-a vrut să audă și i-a blocat numărul de telefon.

La sfatul internauților, noul burlac urmează să depună plângere la poliție pentru tentativă de furt, să plaseze jumătatea de bani a femeii într-un cont escrow pe care îl poate accesa doar în persoană. Așa este nevoită să se întoarcă în SUA dacă își vrea banii, dar odată venită în State ar putea fi arestată pentru faptele sale. O adevărată dilemă.

 

 

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close