Antena 3 CNN Actualitate Inedit Soția lui a murit în urmă cu un an. Ce face acest bătrân, de două ori pe zi, lângă mormântul ei

Soția lui a murit în urmă cu un an. Ce face acest bătrân, de două ori pe zi, lângă mormântul ei

Soția lui a murit în urmă cu un an. Ce face acest bătrân, de două ori pe zi, lângă mormântul ei
Sursa foto: Foto: Facebook
01 Iun 2016   •   15:42

Americanul Roger Reissing a postat un mesaj pe Facebook care a impresionat mii de oameni. În mesaj, bărbatul povestește cum tatăl lui merge de două ori pe zi la mormântul mamei sale, care a decedat în urmă cu un an.

Într-o zi, bătrânul a văzut o tânără care statea în genunchi lângă un mormânt și îl plângea pe soțul ei, un soldat care a murit intr-un accident. În acel moment, bătrânul a decis să îngrijoească și mormântul soldatului, împreună cu cel al soției sale.

Iată mesajul impresionant postat pe Facebook:

„A trecut mai mult de un an de cand mama ne-a lasat si a plecat catre casa ei din cer. Tata merge de doua ori pe zi sa o viziteze la mormant. El are deja o rutina: taie cativa trandafiri din gradina lui si ii duce mamei cadou. Apoi, pune un furtun si uda iarba din jurul mormantului atat dimineata, cat si seara.

Intr-o zi, in timp ce batranul meu uda plantele, a vazut o tanara care statea in genunchi langa un mormant si plangea cu multa durere. Nu a rezistat, asa ca a mers la ea sa o linisteasca. Au stat cateva ore, unde au vorbit si si-au impartasit povestile triste. Ea il plangea pe sotul lui, un soldat care a murit intr-un accident urat. La final, femeia i-a multumit si a plecat.

Tata a decis sa onoreze acest soldat si a inceput sa ude si mormantul lui impreuna cu cel al mamei. In fiecare zi face asta. Mi-a marturisit ca este singurul lucru pe care il poate face pentru acest om tanar care si-a sacrificat viata si familia pentru vietile noastre”, a scris americanul pe Facebook.

×
Subiecte în articol: batran mormant cimitir
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close