Antena 3 CNN Actualitate Inedit Soția sa și-a pierdut inelul de logodnă și verigheta și nu se consolase deloc cu ideea. Într-o zi, ceva uluitor s-a întâmplat (VIDEO)

Soția sa și-a pierdut inelul de logodnă și verigheta și nu se consolase deloc cu ideea. Într-o zi, ceva uluitor s-a întâmplat (VIDEO)

Soția sa și-a pierdut inelul de logodnă și verigheta și nu se consolase deloc cu ideea. Într-o zi, ceva uluitor s-a întâmplat (VIDEO)
04 Ian 2019   •   17:00

Soția sa își pierdea inelul de logodnă și verigheta, după ce a fost nevoită să le scoată pentru că se accidentase la mână. Le-a pus într-o cutie de bijuterii, însă aceasta a dispărut din căminul de bătrâni unde se afla.

Neconsolată, femeia din Ilinois a suferit mult după bijuterii. Mai ales că ea și soțul său au o relație uluitoare.

De Crăciun și în apropiere de aniversarea ei, Pat a primit de la partenerul său, Don, 88 de ani, un nou inel de diamante. Ceea ce a emoționat-o până la lacrimi.

Fiica lor a povestit că misiunea de cumpărarea a unei noi bijuterii a fost foarte dificilă pentru că cei doi sunt de nedespărțit. S-a apelat la o minciună nevinovată și doar așa a Don a reușit să își impresioneze din nou partenera, scrie ABC News.

 

 

 

×

Poliţiştii nu au mai întâlnit aşa ceva niciodată

Un şofer din Bucureşti a ieşit pozitiv la şapte din cele opt substanţe pe care aparatul Drugtest este programat să le detecteze

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close