Antena 3 CNN Actualitate Inedit O femeie angajează amante pentru soțul său | Ce salariu atractiv și alte beneficii oferă

O femeie angajează amante pentru soțul său | Ce salariu atractiv și alte beneficii oferă

O femeie a postat pe rețelele de socializare un anunț în care se arată dispusă să angajeze trei amante pentru soțul său. Aceasta va beneficia și ea de pe urma serviciilor oferite de viitoarele concubine.

O femeie angajează amante pentru soțul său | Ce salariu atractiv și alte beneficii oferă
Sursa foto: Gettyimages | Glasshouse Images
de Ioana Mircea    |    09 Aug 2022   •   15:50

Pattheema, o femeie în vârstă de 44 de ani care locuiește împreună cu soțul ei în Thailanda a devenit cunoscută lumii în urma unui anunț de anagajare pe care l-a postat pe rețelele de socializare.

Thailandeza a anunțat pe contul său de TikTok că își dorește să găsească trei amante pentru soțul ei. Mai mult, Pattheema își propune să beneficieze și ea de serviciile oferite de cele trei femei.

„Vreau să angajez trei amante pentru soțul meu. O să primești cel puțin 15.000 bahți pe lună (400 euro), cazare și masă gratis. Dar trebuie să mă ajuți. Două femei vor fi angajate să mă ajute cu documentația la birou și una va avea grijă de mine, soțul și copiii mei”, a fost anunțul femeii.

Cerințele pentru acest post sunt simple. Doritoarele trebuie să aibă între 30 și 35 de ani și să aibă măcar studii liceale finalizate. De asemenea, ele trebuie să aibă toate analizele la zi și să demonstreze că nu suferă de HIV.

„Vă garantez că nu ne vom certa. O să îi permit soțului meu să aleagă cu cine se culcă noaptea. Fără program, poate alege el singur”, a mai adăugat soția.

Ea a mărturisit că a luat această decizie pentru că suferă de depresie cronică și simte că nu mai poate să îi ofere soțului ei tot ce are acesta nevoie.

Cu toate acestea, anunțul de angajare a fost șters. Acesta strânsese deja 56.000 de like-uri și peste 2.000 de comentarii.

Într-un final, se pare că Pattheema a reușit să angajeze o amantă, chiar din anturajul apropiat - una dintre prietenele ei, în vârstă de 33 de ani, potrivit Mirror.

 

×
Subiecte în articol: Thailanda
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close