Antena 3 CNN Actualitate Inedit A descoperit că soțul o înșală datorită unui gest romantic. A fost sfârșitul mariajului lor

A descoperit că soțul o înșală datorită unui gest romantic. A fost sfârșitul mariajului lor

Un gest banal și romantic a făcut-o pe o femeie să-și dea seama că partenerul său de viață nu este chiar atât de drăguț.

A descoperit că soțul o înșală datorită unui gest romantic. A fost sfârșitul mariajului lor
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
08 Mai 2020   •   13:24

Rose și soțul său, Matt, au petrecut mult timp despărțiți pentru că el este forțat de muncă să călătorească mult. 

Într-o zi, când s-a întors acasă, femeia a găsit un buchet de crini, alături de un bilet: „Cu dragoste, Matt”. Cum bărbatul era în Singapore, acesta a întrebat-o de unde sunt florile. A recunoscut că a glumit când ea i-a spus: „Îmi plac, deși de obicei cumperi tradafiri pentru Rose”. 

Când s-a întors acasă, Matt și-a anunțat soția că o dată pe lună va trebui să stea o săptămână în Singapore. 

A avut încredere că lucrurile vor merge, dar într-o zi, Rose a primit un video call de la el, însă ecranul era negru. Rose a auzit o femeie spunându-i lui Matt: „ești nostim”, înainte ca el să o invite la el în cameră. 

A căutat și alte dovezi și a găsit un număr de telefon, pe care Matt l-a contactat cu regularitate și a făcut cercetări. A aflat că pe femeie o cheamă Lily, iar profilul său de Facebook era plin cu poze cu soțul său. Era și un mesaj: „Crini pentru Lily”. Atunci Rose a înțeles că florile nu erau pentru ea. 

A umplut dormitorul de crini și a așezat pe pernă un trandafir alături de mesajul: „De la o veche floare pentru cea nouă”.

Cu soțul său a mai vorbit doar pentru finalizarea divorțului, scrie Mirror. 

 

×
Subiecte în articol: sotie inselata
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close