Antena 3 CNN Actualitate Inedit Stan şi Bran au gafat teribil! Poate că, totuși, a fost vorba de ghinion, până la urmă! Ce părere aveți?

Stan şi Bran au gafat teribil! Poate că, totuși, a fost vorba de ghinion, până la urmă! Ce părere aveți?

Stan şi Bran au gafat teribil! Poate că, totuși, a fost vorba de ghinion, până la urmă! Ce părere aveți?
02 Mai 2018   •   21:27

Toată lumea îi știe drept Stan și Bran și probabil că toții am văzut cel puțin o dată în viață un scurt-metraj cu ei. Sunt cuplul de aur al cinematografiei mondiale, însă puțină lume știe cu ce probleme s-au confruntat în viața personală.    

În anul 1953, perioada lor de glorie cam trecuse și declinul financiar și probeleme amoroase începuseră să-și pună amprenta asupra lui Stan Laurel și a lui Oliver Hardy. Cei doi au avut de-a lungul timpului șapte soții, potrivit The Sun.

În 1953, când începuseră un turneu pentru a-și rotunji finanțele care scăzuseră alarmant de mult, Stan era deja la al cincilea mariaj și a patra nevastă, se căsătorise de două ori cu aceeași femeie, în timp ce Oliver se afla la al treilea mariaj.

După ce ambii au murit, avocatul acestora, Ben Shipman a declarat: „Ce oameni simpatici! Dar, Doamne, prin ce probleme au putut să treacă. În special Stan, dar și Oliver. Și majoritatea problemelor din cauza femeilor.”

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close