Antena 3 CNN Actualitate Inedit O stațiune montană din România a reintrat în circuitul turistic după 25 de ani. Unde și cum se pot distra turiștii iarna aceasta

O stațiune montană din România a reintrat în circuitul turistic după 25 de ani. Unde și cum se pot distra turiștii iarna aceasta

Staţiunea montană Izvoare, din Maramureș, a reintrat în circuitul turistic regional după 25 de ani de când a oprit activitățile specifice sezonului rece. Situată la aproximativ 40 de km de Baia Mare, Pârtia Izvoare se află în Comuna Desești.

O stațiune montană din România a reintrat în circuitul turistic după 25 de ani. Unde și cum se pot distra turiștii iarna aceasta
Sursa foto: Facebook/Izvoare Resort
de Adelina Miron    |    09 Feb 2022   •   17:52

„Primul pas a fost făcut prin repunerea în funcţiune a pârtiei de schi şi încercăm, în prima etapă, să oferim turiştilor, dar îndeosebi localnicilor posibilitatea de a schia în această iarnă. Intenţia noastră e să mai amenajăm încă o pârtie de schi, să aducem îmbunătăţiri şi dotări suplimentare celei puse în funcţiune, apoi să ne ocupăm de alte investiţii”, a spus noul manager al stațiunii, Flaviu Leșe.

Turiștii care ajung în Stațiunea Izvoare pot încerca pârtia de tubing și de ski și pot închiria snowmobile.

„De ce te poți bucura la noi? De cea mai faină experiență pe pârtie. Asta deoarece ai prilejul să schiezi pe zăpada artficială, pufoasă, de calitate superioară, dată de Tunurile Supersnow, de ultimă generație.

Te poți bucura de o plimbare cu snowmobilele din gama Polaris 550 INDY LXT.

Poți opta pentru distracția dată de adrenalina tubingurilor și relaxanta urcare în colac (la întoarcere ești urcat printr-un sistem de tragere, în timp ce tu admiri priveliștea din colac), tubinguri care aparțin mărcii SUNKID din Austria.

Sau poți pur și simplu savura un ceai, în timp ce admiri natura în toată splendoarea ei.”, transmit organizatorii pe Facebook.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

„La Izvoare vă punem la dispoziție 8 snowmobile noi, gama POLARIS 550 INDY LXT, gata echipate să vă ofere cea mai frumoasă experiență, în  inima naturii.

Sunt disponibile două trasee marcate și amenajate cu ratracul, iar închirierea se poate face pentru 1 oră, pentru 2 ore, pentru 4 ore sau pentru toată ziua.

Dacă optați pentru închirierea snowmobilului pe întreaga zi, traseul se va face de comun acord cu ghidul pus la dispoziție de către noi.”, mai transmit organizatorii.

 

×
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close