Antena 3 CNN Actualitate Inedit Un român a câștigat de 14 ori la LOTO premiul cel mare. ”Sunt un om care își asumă riscuri”

Un român a câștigat de 14 ori la LOTO premiul cel mare. ”Sunt un om care își asumă riscuri”

Un matematician român a câștigat la Loto de 14 ori. Matematicianul și economistul Ștefan Mandel a câștigat la Loto de două ori chiar în România.

Un român a câștigat de 14 ori la LOTO premiul cel mare. ”Sunt un om care își asumă riscuri”
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    25 Mar 2021   •   11:49

Mandel este cetățean australian de origine română și, fiind pasionat de cifre, a reușit să creeze o formulă de succes pentru a sparge sistemul loteriei.

Nu există această formulă, singura cale de câştig cert stă în acoperirea tuturor posibilităţilor”, a explicat Ştefan Mandel.

Ștefan Mandel a calculat numărul total de combinații posibile, sistem care se aplică loteriilor care presupune alegerea a 6 numere de la 1 la 4, adică 3.838.380 de combinații.

Mandel a identificat apoi loteriile în care jackpot-ul era de trei ori mai mult decât numărul de combinații posibile. A strâns apoi bani pentru plata fiecărei combinații (Mandel a avut nevoie la mii de investitori pentru a câștiga premiul de la Virginia Lottery).

Ștefan Mandel a sfidat toate teoriile și a câștigat 14 premii la Loto

Lucrurile au luat o întorsătură neașteptată pentru matematician, care a sfârșit cu o condamnare cu executare de 20 de luni de închisoare.

În prezent, metodele utilizate de matematicianul român au devenit ilegale.

Ștefan Mandel ar fi câștigat în total în jur de 20 de milioane de dolari cu ajutorul schemei inventate de el. 

Ștefan Mandel a executat o pedeapsă de 20 de luni de închisoare în Israel pentru o înșelătorie de investiții. ”Sunt un om care își asumă riscuri, dar într-un mod calculat”, a declarat el pentru ziarul românesc Bursa în 2012.

×
Subiecte în articol: loto loterie Stefan Mandel
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close