x close

Bărbatul a ieșit să își plimbe câinele pe plajă, când deodată a găsit ceva uimitor: E veche de aproape 82 de ani

20 Feb 2020   •   13:56
Bărbatul a ieșit să își plimbe câinele pe plajă, când deodată a găsit ceva uimitor: E veche de aproape 82 de ani Foto: Pixabay

Descoperire inedită pe o plajă din din Marea Britanie. Un bărbat a găsit un mesaj într-o sticlă ce datează de aproape 82 de ani, relatează UPI miercuri.

Nigel Hill a povestit că îşi plimba câinele pe plaja din zona Bel Royal de pe insula Jersey, situată în apele Canalului Mânecii, când a găsit recipientul din sticlă care conţinea o scrisoare datată 5 septembrie 1938.

Scrisoarea, semnată John Stapleford, menţiona o adresă din Hertfordshire, Anglia, şi solicita ca persoana care avea să găsească sticla să ia legătura cu expeditorul.

Hill a spus că a reuşit să ia legătura cu actualii locuitori de la adresa indicată, însă aceştia nu îl cunosc pe fostul ocupant al casei şi nu ştiu cum să contacteze familia acestuia.

Hill a declarat că, după părerea sa, este puţin probabil ca Stapleford să fie încă în viaţă, însă ar dori să îi găsească familia pentru a le oferi membrilor ei mesajul din sticlă.

Sursă: Agerpres
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati