Antena 3 CNN Actualitate Inedit Momentul în care un stol imens de păsări se prăbușește inexplicabil peste o casă din Mexic

Momentul în care un stol imens de păsări se prăbușește inexplicabil peste o casă din Mexic

Imaginile camerelor de securitate au înregistrat o priveliște înfiorătoare care a implicat sute de mierle cu cap galben care se prăbușeau din cer și mureau în circumstanțe misterioase în Mexic.

Momentul în care un stol imens de păsări se prăbușește inexplicabil peste o casă din Mexic
Sursa foto: Captura Youtube
de Alexandra Ionescu    |    14 Feb 2022   •   12:50

În urma a ceea ce ar putea fi descris ca o scenă asemănătoare cu un film de groază, trupurile păsăsrilor au putut fi văzute împrăștiate pe o stradă din orașul Cuauhtémoc din statul mexican Chihuahua, a informat ziarul local El Heraldo de Chihuahua.

Cauza morților în masă rămâne însă neclară.

Păsările migratoare sosiseră din nordul Canadei pentru a-și petrece iarna în Mexic, dar probabil au ajuns să fie afectate de nivelurile ridicate de poluare a aerului, care a lovit regiunea în ultimul timp din cauza creșterii încălzitoarelor pe lemne, a produselor agrochimice și a temperaturilor scăzute.

Incidentul s-a petrecut pe 7 februarie, când o cameră de securitate a filmat un „nor” negru uriaș de păsări care se arunca în jos și lovind acoperișul unei clădiri și pavajul străzii.

Locuitorii care au văzut păsările întinse pe stradă au alertat poliția.

Autoritățile împreună cu medicii veterinari zootehnici  investighează cauza deceselor în masă.

Se suspectează că păsările ar fi putut muri din cauza inhalării fumului toxic, poate de la un încălzitor sau s-ar fi putut electrocuta după ce au stat pe liniile electrice.

Videoclipul incidentului a devenit de atunci viral și a speriat utilizatorii rețelelor de socializare, unii dintre ei începând să vorbească despre teorii ale conspirației, inclusiv sugerând că impactul a fost rezultatul tehnologiei 5G sau al unui câmp electromagnetic misterios.

 

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close