Antena 3 CNN Actualitate Inedit Straniul caz al unei familii: 11 persoane s-au căsătorit și au divorțat în aceeași lună de 23 de ori. Ce secret ascundeau de fapt în tot acest timp?

Straniul caz al unei familii: 11 persoane s-au căsătorit și au divorțat în aceeași lună de 23 de ori. Ce secret ascundeau de fapt în tot acest timp?

Straniul caz al unei familii: 11 persoane s-au căsătorit și au divorțat în aceeași lună de 23 de ori. Ce secret ascundeau de fapt în tot acest timp?
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
26 Sep 2019   •   16:38

Caz straniu al unei familii: 11 persoane s-au căsătorit între ele și au divorțat în aceeași lună, de 23 de ori. În tot acest timp, oamenii ascundeau de fapt un secret. 

Mai precis, întâmplarea a avut loc în Feijichangjiao, provincia Zhejiang, din China. Ca urmare a unui proces de amenajare a urbei, o parte dintre locuitori urmau să fie expropriați. În compensație, statul oferea echivalentul unui apartament de 40 de metri pătrați tuturor persoanelor înregistrate de starea civilă ca fiind rezidente. 

Simțind o posibilă afacere, un bărbat pe nume Pan s-a împăcat cu fosta lui soție, Shi, de care divorțase în 2011. Motivul? Femeia desținea acte care atestau statutul de rezident, lucru necesar pentru a obține un apartament gratuit. La doar șase zile după căsătorie, cei doi au divorțat.

A fost momentul în care bărbatul a obținut un certificat de rezident și evident un apartament. Operațiunea nu s-a oprit însă aici.

Alți membri ai familiei sale au beneficiat de acest statut. S-au căsătorit și au divorțat rând pe rând. În total, 11 persoane, printre care verișori, frați și surori, au făcut 23 de mariaje și divorțuri, într-o lună, scrie Global Times, citând poliția locală, care a deschis o anchetă. 

 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close