Antena 3 Actualitate Inedit STS, mesaj inedit de Ziua Îndrăgostiților: ”Iubita mea, acum doi ani te-am cerut în căsătorie la Paris...”

STS, mesaj inedit de Ziua Îndrăgostiților: ”Iubita mea, acum doi ani te-am cerut în căsătorie la Paris...”

14 Feb 2020   •   09:16
STS, mesaj inedit de Ziua Îndrăgostiților: ”Iubita mea, acum doi ani te-am cerut în căsătorie la Paris...”
Sursa foto: Foto: Facebook/STS

Serviciul de Telecomunicații Speciale lansează un concurs inedit, pe pagina de Facebook, de Ziua Indragostiților.

Într-un mesaj postat pe pagina de Facebook, STS îi invită pe doritori să își facă o poză, de Sfântul Valentin, cu turnul de telecomunicații al serviciului, urmând ca cea mai frumoasă poză să fie premiată.

Reprezentanții STS promit chiar și un premiu pentru cea mai frumoasă fotografie, iar câștigătorul va fi anunțat pe 24 februarie.

„Iubita mea, acum doi ani te-am cerut în căsătorie la Paris și ne-am imortalizat iubirea într-o poză lângă Turnul Eiffel, în urmă cu un an am alergat de mână prin Italia și ne-am fotografiat emoțiile lângă turnul din Pisa, iar anul acesta ți-am pregătit o surpriză... cine spune că nu poţi avea un turn care să-ți lumineze zâmbetul, chiar aici în București?”

O fotografie valoroasă este cea care îți rămâne în suflet pentru emoția sau povestea surprinsă. Dacă de Ziua Îndrăgostiților, veți ieși la plimbare cu persoana iubită și vreți să imortalizați momentul, poate prindeți în poză și Turnul de telecomunicații al STS. ?

Vom premia cea mai frumoasă fotografie, iar fericitul câștigător va fi anunțat pe 24.02.2020, când vom sărbători iubirea românește!

Așteptăm fotografiile voastre în secțiunea de comentarii ale acestei postări!

La mulți ani de Ziua Îndrăgostiților!”, se arată în mesajul postat pe Facebook.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close