Antena 3 CNN Actualitate Inedit Suferise șase avorturi, dar rămasese din nou însărcinată. Într-o zi, s-a dus la Zoo, iar un urangutan s-a apropiat de ea. Gestul i-a schimbat viața (FOTO)

Suferise șase avorturi, dar rămasese din nou însărcinată. Într-o zi, s-a dus la Zoo, iar un urangutan s-a apropiat de ea. Gestul i-a schimbat viața (FOTO)

Suferise șase avorturi, dar rămasese din nou însărcinată. Într-o zi, s-a dus la Zoo, iar un urangutan s-a apropiat de ea. Gestul i-a schimbat viața (FOTO)
Sursa foto: Foto: EssexLive
14 Dec 2018   •   15:43

Suferise șase avorturi, dar rămăsese din nou însărcinată. Într-o zi s-a dus la Zoo și a avut parte de o surpriză incredibilă. Un urangutan s-a apropiat de geam și i-a pupat burtica.

Nina Marston, 37 de ani, din Essex, Marea Britanie, este convinsă că animalul i-a purtat noroc pentru că a șaptea sarcină s-a dovedit cu noroc.

„În timpul celei de-a șaptea sarcini, mă îngrijoram pentru tot, ce mănânc, ce beau. Eram constant îngrijorată”, a povestit Nina pentru Essex Live.

Ca să mă mai relaxaze, femeia s-a dus să viziteze Colchester Zoo, un loc pe care îl adora încă din copilărie și s-a îndreptat spre urangutanul Rajang.

„Mergeam la Zoo de când aveam patru sau cinci ani și Rajang era mereu preferatul meu. mergeam o dată sau de două ori pe an și ne vedeam de câte ori veneam”, mai spune Nina.

La ultima vizită, animalul a venit spre ea, s-a apropiat de geam și i-a plantat un sărut pe burtică. „Mi-am ridicat tricoul ca să-i arăt burtica și a venit aproape și mi-a dat un sărut. Pur și simplu am plâns. A fost un moment emoționant”, a povestit femeia.

În noiembrie 2017, Nina a adus pe lume o fetiță, căruia i-a pus numele de Elizabeth.

Din păcate, Colchester Zoo a anunțat în urmă cu o zi că Rajang, 50 de ani, a murit, însă Nina este convinsă că i-a purtat noroc și pentru asta nu o să-l uite niciodată.

 

 

×
Subiecte în articol: gest incredibil
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close