Antena 3 CNN Actualitate Inedit "Sunt căsătoriți de 10 ani, dar dar am un job special: "Vorbim, ne bucurăm de un pic de timp împreună, facem dragoste, duș, vorbim din nou, și plec acasa”

"Sunt căsătoriți de 10 ani, dar dar am un job special: "Vorbim, ne bucurăm de un pic de timp împreună, facem dragoste, duș, vorbim din nou, și plec acasa”

"Sunt căsătoriți de 10 ani, dar dar am un job special: "Vorbim, ne bucurăm de un pic de timp împreună, facem dragoste, duș, vorbim din nou, și plec acasa”
05 Mar 2018   •   16:26

Eva Sless, de 40 de ani, trăiește în Australia și lucrează în industrIa sexului. Aceasta are o cronică despre sex, este profesor de sex, și poate cel mai șocant pentru cei din jur, lucrător sexual. Cu toate acestea, ea este căsătorita de aproape 11 ani, într-o căsnicie fericită, și are o fiică de 14 ani. Justin, soțul acesteia declară cu privire la relația lor: „Stiu că suntem un cuplu rar. Viața și căsnicia noastră sunt construite pe o fundație solidă de prietenie, încredere, iubire și respect. Nu știu dacă viața pe care o ducem este pentru toată lumea, dar merge pentru noi. Iubesc lumea noastră, și viață împreună”. 

Cei doi se cunosc de aproape 30 de ani, de dinainte ca ea să își aleagă profesia, și povestesc cum el a fost cel care i-a dat curajul să fac acest pas, să intre în această industrie. Intervievată de Huffington Post, Eva povestește în ce constă job-ul ei, din momentul în care întâlnește clientul: „Cred că generalizând, jobul se desfășoară în următorul fel: vorbim și ne bucurăm de un pic de timp împreună, facem sex, duș, vorbim din nou, și plec acasa”. Acesta menționează că privește această experiență strict ca pe un job, iar căsnicia ei nu este afectată de felul în care își câștigă banii. Cuplul declară că gelozia nu este o problemă în relația lor, deoarece tratează acesta meserie doar ca pe o sursă de venit, iar sexul este doar un serviciu strict fizic pe care aceasta îl oferă, fără să implice sentimente sau emoții. Întrebați fiind de reguli în relație, amândoi spun că acestea nu există, dar pentru ei onestitatea și adevărul stau la baza căsniciei: „Care este sensul de a fi într-o relație serioasă dacă nu poți fi sincer? Totul este mai simplu atunci când ești onest! Și bunele, și relele.” 

Cei doi deasemenea declară că jobul ei nu are efect asupra vieții sexuale dintre ei, menționând ca au o viață intimă excelentă. Având și o cronică despre sex, și fiind educatoare sexuală, Eva se consideră o luptătoare pentru drepturile femeii, și mai ales pentru a deschide felul în care femeile sunt tratate din punct de vedere sexual: „Sunt foarte motivată din punct de vedere politic pentru a crea o lume mai bună pentru femei, iar atenția mea este concentrată pe lucrători sexuali și pe această industrie în general”.

 

Sursă: Huffpost 

×
Subiecte în articol: casnicie
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close