Antena 3 CNN Actualitate Inedit Sunt căsătoriți și se iubesc, dar trăiesc ca doi străini. Drama cuplului care nu poate fi împreună. ”Nu pot să o sărut fără să-i fac rău”

Sunt căsătoriți și se iubesc, dar trăiesc ca doi străini. Drama cuplului care nu poate fi împreună. ”Nu pot să o sărut fără să-i fac rău”

Sunt căsătoriți și se iubesc, dar trăiesc ca doi străini. Drama cuplului care nu poate fi împreună. ”Nu pot să o sărut fără să-i fac rău”
16 Ian 2017   •   16:50

Căsnicia dintre Johanna Watkins și Scott a luat o turnură dramatică, după ce tânăra de 29 de ani a fost diagnosticată cu o boală rară, scrie BBC.

Johanna este alergică la aproape orice, inclusiv la mirosul soțului său.

Cei doi nu se pot săruta sau atinge, nici măcar nu pot fi în aceeași cameră. Johanna trăiește izolată la mansardă, cu o instalație specială de purificare a aerului și povestește cum arată o seară cu soțul său.

”Dacă ne uităm la TV împreună, fiecare e în camera lui, cu laptopul lui, ne uităm la același lucru și ne trimitem mesaje despre ce vedem” spune Johanna.

Când cei doi s-au căsătorit, în 2013, boala tinerei nu era într-un stadiu atât de grav. Avea migrene ocazionale, iritații, însă totul s-a agravat după nuntă.

De fiecare dată când corpul său reacționează, Johanna e în pericol să intre în șoc anafilactic și chiar să moară. Celulele din corpul său, în loc să lupte cu intrușii din organism, atacă propriile celule.

Niciun tratament încercat până acum nu a fost de folos, însă cei doi speră că, până la urmă, vor avea o viața normală.

×
Subiecte în articol: boala alergie cuplu
Parteneri
Nouă metodă de înșelătorie în România în numele ministrului Energiei
x close