Antena 3 CNN Actualitate Inedit Supărată că iubitul preferă să doarmă în loc să stea cu ea, o femeie s-a răzbunat pe el. „S-a trezit femeie” (VIDEO)

Supărată că iubitul preferă să doarmă în loc să stea cu ea, o femeie s-a răzbunat pe el. „S-a trezit femeie” (VIDEO)

Supărată că iubitul preferă să doarmă în loc să stea cu ea, o femeie s-a răzbunat pe el. „S-a trezit femeie” (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
29 Mai 2017   •   20:38

Supărată că iubitul doarme mult prea mult, după o noapte de beție, o tânără s-a răzbunat crunt pe acesta.

Mai precis, Natalie Weaver, 23 de ani, a decis să se folosească de calitățile sale de specialistă în machiaj și l-a transformat pe acesta într-o femeie.

Iubitul ei s-a trezit pur întâmplător, după ce s-a scărpinat cu una dintre unghile sale false. Inițial când s-a văzut în oglindă, nu a crezut că este el.

„A băut toată noaptea de sâmbătă până duminică. Trebuia să ieșim a doua zi. Voiam să petrec ceva timp cu el. Era atât de obosit că nu a dormit, încât ațipea la fiecare clipit. Eram foarte plictisită, așa că m-am răzbunat. S-a trezit cu unghii lungi și se uita doar cu un ochi în oglindă. Nu a crezut că e el la început. Apoi a fost șocat și a întrebat ce s-a întâmplat. Am încercat să-l conving că a venit acasă așa. Am râs mult, dar el nu era nervos. Se distrează mult, dar cred că se va gândi de două ori înainte de a o mai face. Sunt surprinsă că a putut dormi în atâtea râsete. A fost isterie”, a povestit Natalie, potrivit Metro.co.uk.

×
Subiecte în articol: razbunare
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close