Antena 3 CNN Actualitate Inedit Surpriza uriașă pentru Nicoleta, fetița de 9 ani din Buzău care s-a pierdut în pădure și a fost găsită după 14 ore de căutări

Surpriza uriașă pentru Nicoleta, fetița de 9 ani din Buzău care s-a pierdut în pădure și a fost găsită după 14 ore de căutări

Surpriza uriașă pentru Nicoleta, fetița de 9 ani din Buzău care s-a pierdut în pădure și a fost găsită după 14 ore de căutări
06 Dec 2019   •   14:30

Poliţiştii din cadrul IPJ Buzău au făcut daruri de Moş Nicolae unei fetiţe în vârstă de 9 ani, Nicoleta, din satul Recea, comuna Bisoca, o localitate din Munţii Buzăului, care în luna septembrie s-a pierdut în pădure şi a fost găsită după aproape 14 ore de căutări.

"O mai ştiţi pe Nicoleta? De Moş Nicolae, am venit să o îmbrăţişăm din nou şi să-i urăm 'La Mulţi Ani!'. Am revăzut-o câţiva dintre poliţiştii care în seara zilei de 13 septembrie a.c., în jurul orei 19,00, au fost alertaţi de către părinţi, după ce fetiţa nu a mai revenit la domiciliu, deşi plecase în împrejurimi. După o noapte de căutări, a doua zi dimineaţă, în jurul orei 11,00, fetiţa a fost găsită de către poliţişti şi scoasă din 'Cuibul urşilor', aşa cum numesc localnicii zona în care Nicoleta a stat peste noapte", se precizează într-un comunicat al IPJ Buzău.

Citește și: Fetița de 9 ani, dispărută dintr-un sat din Buzău, a fost găsită în viață

Potrivit sursei citate, poliţiştii s-au bucurat de revederea fetiţei, iar din discuţiile purtate şi-au dat seama că nu a mai uitat drumul către casă, unde o aşteaptă părinţii şi ceilalţi şase fraţi.

"Nicoleta şi ceilalţi fraţi şi-au întâmpinat oaspeţii cu ochii plini de bucurie la vederea darurilor, achiziţionate de poliţişti şi oferite chiar de şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău", mai precizează comunicatul IPJ Buzău.

Pe 13 septembrie, a.c., o fetiţă în vârstă de 8 ani şi 10 luni din comuna Bisoca, judeţul Buzău, plecată la bunicul aflat la coasă, a rătăcit drumul şi s-a pierdut în pădure. Peste 200 de persoane, dintre care 100 de poliţişti şi 30 de jandarmi, au găsit-o după circa 14 ore de căutări.

Fetiţa a fost descoperită într-o poiană la 4 kilometri depărtare de casă de un poliţist de la Investigaţii Criminale, aflat într-un elicopter MAI care survola zona.

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close