Antena 3 Actualitate Inedit Suspecta că iubitul său o înșală, așa că a decis să-l urmărească. Când a văzut cu cine voia să se culce, a luat foc (FOTO+VIDEO)

Suspecta că iubitul său o înșală, așa că a decis să-l urmărească. Când a văzut cu cine voia să se culce, a luat foc (FOTO+VIDEO)

24 Ian 2020   •   00:10
Suspecta că iubitul său o înșală, așa că a decis să-l urmărească. Când a văzut cu cine voia să se culce, a luat foc (FOTO+VIDEO)

Bănuia de ceva timp că iubitul ei o înșală, așa că a decis să-l urmărească. Însă nu se aștepta nicio clipă ca el să meargă atât de departe.

Ashley din New York a observat că iubitul ei, Zack, tot o urmărea pe mama sa. Ca să își testeze teoria, fata a apelat la o emisiune care testeză fidelitatea, dar și la mama ei pentru ajutor pentru a vedea dacă iubitul său va cădea în plasă. 

Femeia l-a abordat sub pretextul că are un iubit mai tânăr pe care vrea să-l impresioneze în dormitor. „Am nevoie de ceva experiență ca să fiu cu cineva de vârsta ta, așa că aș sti cum să ne-o tragem”, i-a spus femeia lui Zack.

„Dacă ești deprimată, nu văd de ce nu”, a spus tânărul.

„Va fi bine și pentru tine”, a mai spus femeia. 

A doua zi, mama l-a chemat acasă: „Ok, cred că voi învăța ceva nou”, a mai spus Zack. 

Doar că în loc de o seară fierbinte, așa cum visa, bărbatul a fost confruntat. 

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close