Antena 3 CNN Actualitate Inedit Tânăra a intrat în supermarket, când paznicul s-a apropiat de ea și i-a spus ceva cu totul neașteptat. „Habar nu aveam cum să reacționez!”

Tânăra a intrat în supermarket, când paznicul s-a apropiat de ea și i-a spus ceva cu totul neașteptat. „Habar nu aveam cum să reacționez!”

Tânăra a intrat în supermarket, când paznicul s-a apropiat de ea și i-a spus ceva cu totul neașteptat. „Habar nu aveam cum să reacționez!”
Sursa foto: Foto: Facebook
10 Iul 2019   •   19:11

Intrase într-un supermarket să-și facă cumpărături, când tânăra a fost oprită de paznic, care s-a apropiat de ea și i-a zis ceva cu totul neașteptat.

Mai precis, bărbatul era nemulțumit de ținuta femeii și i-a ținut să îi spună să nu mai apară așa în magazin. 

Ce nu știa omul de la securitate este faptul că Amandine Gaudin era antrenoare de fitness și asta era ținuta sa de serviciu.

„Îmi făceam cumpărăturile în liniște când omul de la securitate a venit la mine și m-a avertizat să nu mai vin îmbrăcată așa. Eram prea golață pentru gusturile sale. Mă întorceam acasă de la muncă și am decis să merg la cumpărături, voiam să fac pregătiri pentru ziua mea. Purtam haine sport, pentru că asta e meseria mea. Sunt furioasă, e nedrept să fiu criticată pentru costumația mea de serviciu. Asta înseamnă că sunt indecentă la muncă, dacă e să mă iau după acești critci?”, a scris Amandine pe Facebook, potrivit Mirror.

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close