Antena 3 CNN Actualitate Inedit Tânăra de 19 ani era însărcinată în nouă luni, când a dispărut de acasă. După trei săptămâni, femeia a fost descoperită moartă. Toată lumea a fost în stare de șoc când a văzut ce i se întâmplase de fapt

Tânăra de 19 ani era însărcinată în nouă luni, când a dispărut de acasă. După trei săptămâni, femeia a fost descoperită moartă. Toată lumea a fost în stare de șoc când a văzut ce i se întâmplase de fapt

Tânăra de 19 ani era însărcinată în nouă luni, când a dispărut de acasă. După trei săptămâni, femeia a fost descoperită moartă. Toată lumea a fost în stare de șoc când a văzut ce i se întâmplase de fapt
Sursa foto: Foto: Facebook/Marlen Lopez
18 Mai 2019   •   09:54

Tânăra de 19 ani era însărcinată în nouă luni, când a dispărut de acasă. După trei săptămâni, femeia a fost descoperită moartă. Toată lumea a fost în stare de șoc când a văzut ce i se întâmplase de fapt.

Marlen Ochoa-Lopez din Chicago a dispărut de acasă pe 23 aprilie, după ce a apelat la un grup de mame pe Facebook, numit „Ajută o soră”.

Victima avea nevoie un cărucior dublu pentru un copil pe care îl are deja și pentru cel care era pe drum. Eleva de liceu a scris că nu are job și puțini bani. Își dorea să cumpere, să schimbe sau pur și simplu donație.

O femeie i-a răspuns și s-a oferit să-i aducă haine de nou născut și alte produse nefolosite, potrivit postării. Apoi i-a cerut lui Ochoa-Lopez să-i scrie în privat.

Marți, 14 mai, trupul femeii a fost găsit într-o ghenă de gunoi în curtea femeii care s-a oferit să o ajute. A fost strangulată cu cablu electric, în timp ce bebelușul său a fost scos forțat din burtă, după cum susține șeful-adjunct al poliției Brendan Deenihan.

Copilul se află acum în stare gravă la spital. Trei persoane care se aflau în casă au fost arestate în acest caz, două sub acuzație de crimă și una pentru complicitate. Printre ele se află Clarisa Figueroa, în vârstă de 46 de ani, care a ademenit-o pe victimă în casa ei, și fiica ei de 24 de ani, Desiree, care a mărturisit poliției că a luat parte la crimă.

„Nu avem cuvinte să exprimăm cât de dezgustătoare și tulburătoare sunt aceste acuzații” a spus vineri șeful poliției din Chicago, Eddie Johnson.

Oamenii legii au făcut legătura cu Clarisa Figueroa, după ce o prietenă a lui Marlen Ochoa-Lopez și-a amintit de discuția celor două pe Facebook, scrie CNN.

 

 

 

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close