Antena 3 CNN Actualitate Inedit Tânăra de 21 de ani s-a plâns că o doare capul. A luat un paracetamol și s-a dus să se culce. A doua zi, a murit în brațele mamei sale

Tânăra de 21 de ani s-a plâns că o doare capul. A luat un paracetamol și s-a dus să se culce. A doua zi, a murit în brațele mamei sale

Tânăra de 21 de ani s-a plâns că o doare capul. A luat un paracetamol și s-a dus să se culce. A doua zi, a murit în brațele mamei sale
Sursa foto: Foto: Facebook/Jessica Cain
12 Noi 2019   •   11:21

Tânăra de 21 de ani s-a plâns că o doare capul. A luat un paracetamol și s-a dus să se culce. A doua zi, a murit în brațele mamei sale. 

Mai târziu s-a aflat adevăratul motiv pentru care Jessica Cain din Gateshead, Anglia, s-a stins din viață atât de repede și inexplicabil la prima vedere. 

Mama ei, Sheila Rowell, 49 de ani, a povestit ce s-a întâmplat în acea seară. „Mi-a spus că are o durere de cap și se simte puțin amețită. A luat câteva pastile de paracetamol și apă și s-a dus în pat. A doua zi, m-am dus să vorbesc cu ea, dar nu am putut-o trezi”.

A sunat după ambulanțp și a efectuat manevre de resuscitare în timp ce primea instrucțiunile prin telefon. Din păcate paramedicii nu au mai putut să facă nimic pentru Jessica. 

Mai târziu, s-a aflat că fata avea meningită și septicemie. „Toată lumea este încă în stare de șoc. S-a întâmplat atât de repede și brusc”. 

 

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close