Antena 3 CNN Actualitate Inedit O tânără amenință că dă în judecată companie Nestle, dacă nu primește ciocolată KitKat toată viața, gratis

O tânără amenință că dă în judecată companie Nestle, dacă nu primește ciocolată KitKat toată viața, gratis

O tânără amenință că dă în judecată companie Nestle, dacă nu primește ciocolată KitKat toată viața, gratis
Sursa foto: Foto: kitkat.com
02 Feb 2016   •   14:07
O tânără cere de la compania Nestle ciocolată KitKat gratis pentru toată viața, după ce a cumpărat opt pachete de Kit-Kat care nu conțineau și napolitană.

Studenta la drept a dat două lire pentru tabletele de KitKat și a avut surpriza să constate că napolitana învelită în ciocolată lipsește cu desăvârșire.

Tânăra susține că cei de la Nestle nu și-au respectat angajamentul și are de gând să îi dea în judecată.

“Dacă voiam să îmi cumpăr ciocolată, îmi cumpăram Galaxy”, a scris tânăra, într-o scrisoare adresată companie.

Tânăra, studentă în anul doi la drept, la Kings College, Londra, chiar a făcut referire la un precedent stabilit în 1930, pentru a-și susține cauza.

„KitKat oferă un concept unic, de napolitană învelită în ciocolată, de aceea am fost atât de dezamăgită. Sper că își vor cere scuze și în viitor se vor concentra mai mult pe calitatea produsului.

Înainte de a redacta scrisoarea, tânăra a făcut puțină cercetare și a descoperit că mai sunt oameni, ca ea, care au pățit același lucru, dar care nu au acționat în niciun fel.

În scrisoarea trimisă companiei, tânăra menționează că dacă va primi Kit-Kat gratis toată viața, va putea să monitorizeze calitatea produsului, scrie Daily Mail

×
Subiecte în articol: ciocolata judecata companie
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close