Antena 3 CNN Actualitate Inedit Bărbatul care susține că a călătorit în viitor, anunț îngrijorător despre data de 2 august 2022

Bărbatul care susține că a călătorit în viitor, anunț îngrijorător despre data de 2 august 2022

”Călătorul în timp” de pe TikTok a făcut noi previziuni despre evenimentele majore care ar putea să se petreacă pe Terra în viitorul apropiat.

Bărbatul care susține că a călătorit în viitor, anunț îngrijorător despre data de 2 august 2022
Sursa foto: Pixabay,com
de Gabriel Dano    |    08 Feb 2022   •   20:43

Astfel, într-un anunț făcut într-un video distribuit de pe contul @pasttimetravel, persoana care nu și-a dezvăluit încă identitatea atrage atenția asupra a trei date din acest an, zile în care vor avea loc evenimente cu un foarte mare impact asupra omenirii.

”Țineți minte aceste trei date... Mi s-a spus că sunt un călător în timp fals, dar pot să demonstrez că nu sunt. Pe 15 martie 2022, un vulcan va erupe și va crea un nor de cenușă în jurul a jumătate de planetă. Pe 22 iunie 2022, un avion va dispărea pentru o lună de zile, apoi se va întoarce, dar toată lumea din avion va spune că, pentru ei, a durat doar trei ore. Pe 2 august, vom avea contact cu o civilizație subpământeană”, a transmis ”Călătorul în timp”.

Această postare a devenit virală și a strâns peste 4 milioane de vizualizări într-un timp record.

Bărbatul, care susține că a călătorit în timp, spune că știe ce vor mânca oamenii în 2075

„Călătorul în timp”, cunoscut sub numele de Kasper, a fost intervievat de Apex TV - un canal tv online dedicat iubitorilor de SF și fenomene paranormale - unde a spus anterior că în 2063 va fi o inundație uriașă.

„Din cauza încălzirii globale din întreaga lume - ghețarii polari se topesc și inundă coastele Statelor Unite și ale mai multor țări din lume”, a explicat Kasper în interviu.

„Fiind din viitor, am multe informații șocante să vă spun, dar este greu să comunic un astfel de detaliu", a spus Kasper, făcând referire la presupusa inundație majoră din 2063.

„Sunt, totuși, încântat să vă arăt unele dovezi... Este bine că vă pot arăta dovezi reale din viitor. O să vă arăt mâncare, mâncarea din viitor. Mâncarea din anul 2075", spune el în timp ce arată la cameră un borcan mic plin cu biluțe albe care seamănă izbitor cu cele din polistiren:

„Nu vă pot spune prea multe. Ceea ce vă pot spune este că aceastea sunt capsule individuale și una echivalează cu hrana pentru o zi”

×
Parteneri
Două linii de tramvai din Bucureşti sunt blocate, din cauza unui accident
x close