Antena 3 CNN Actualitate Inedit „Tata m-a abuzat în cadrul unui ritual satanic, în timp ce eram legată de o cruce. Nu pot uita acele momente, dar l-am iertat”

„Tata m-a abuzat în cadrul unui ritual satanic, în timp ce eram legată de o cruce. Nu pot uita acele momente, dar l-am iertat”

„Tata m-a abuzat în cadrul unui ritual satanic, în timp ce eram legată de o cruce. Nu pot uita acele momente, dar l-am iertat”
12 Mar 2019   •   13:37

Cel care ți-a dat viață ar trebui să fie un model, dar iată că nu pentru toată lumea. A trăit un coșmar lung chiar din cauza celui care purta numele de tată. 

Carolyn Shanti a încercat să-și îngroape amintirile traumatice, dar acum, la 70 de ani, s-a împăcat cu ceea ce i s-a întâmplat. 

„De afară, nimeni nu ar fi putut spune că se întâmplă ceva în familia noastră. Trăiam într-o casă mare, plină de antichități și cu 30 de acri de pământ. 

Tatăl meu era un om de afaceri care era bine văzut în societate. Dar dincolo de ușile închise, eram îngrozite de el. Era tiranic, demonic și mama, sora mea și cu mine trăiam într-o constantă frică.  

Făcea lucruri fără sens. Nu ne permitea să facem poze în casă și ne era interzis să avem prieteni cu părul roșu. Mă ducea adesea la întâlniri în Londra, îmi cumpăra rochițe scumpe și mă ducea în restaurante scumpe. Doar noi doi. 

La vârsta de nouă ani, am fost trimisă afară la școală. A fost o eliberare pentru mine să scap de atmosfera opresivă din casă, dar mă lupta să-mi fac prieteni. 

Era ceva care mă ținea departe și eram blocată de sentimentul că ceva cumplit se va întâmpla.

Profesorii își doreau să văd un psiholog pentru că eram retrasă, dar tata a râs și a refuzat să-mi dea voie. 

La maturitate, sora mea mai mare ne-a scris spunându-ne că nu mai vrea să aibă de-a face cu noi și a rupt orice legătură. 

Îmi mai vedeam părinții din când în când, dar adesea îmi era extrem de greu să stau în aceeași cameră cu tatăl meu, avea o energie negativă în jurul lui, așa că adeseori părăseam camera simțindu-mă bolnavă fizic. 

M-am antrenat cu un antrenor social și am încercat să duc o viață normală. M-am măritat, dar mă luptam mult să fac dragoste cu soțul meu. Gândul relațiilor intime mă îngrozeau și era aproape imposibil. În cele din urmă, mi-au distrus căsnicia și am divorțat. 

Am început să am probleme ginecologice. (…) Nu puteam să scap de sentimentul că sunt distrusă cumva. În 1990, am început să am amintiri. Amintiri întunecate și legate de sex, care m-au făcut să-mi fie rău. 

Erau cumplite. Tatăl meu mă penetra anal, vaginal, eram legată de o cruce. Era prea cumplit ca să accept că este real și le-am negat. Dar nu poți face asta la infinit. 

În 2013, m-am recăsătorit și ambii mei părinți erau morți. Eu și soțul meu a trebuit să muncim mult ca să scăpăm de problemele sexuale. (…) Am mers în India pentru meditație, iar amintirile au revenit și mai puternic.

Atunci am realizat ce mi se întâmplase”, a povestit femeia, potrivit Mirror.

 

 

×
Subiecte în articol: tata cruce
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close