Antena 3 CNN Actualitate Inedit „Tata și-a lăsat prietenii din gașcă să mă violeze și să mă bată în camere de hotel”. Așa începe povestea bizară a unei tinere

„Tata și-a lăsat prietenii din gașcă să mă violeze și să mă bată în camere de hotel”. Așa începe povestea bizară a unei tinere

„Tata și-a lăsat prietenii din gașcă să mă violeze și să mă bată în camere de hotel”. Așa începe povestea bizară a unei tinere
Sursa foto: Foto: Facebook/Shoko Tendo
26 Ian 2019   •   09:33

„Tata și-a lăsat prietenii din gașca lui să mă violeze și să mă bată în diverse camere de hotel”, așa își începe povestea bizară o tânără.

Shoko Tendo încă mai are cicatrici, după cumplitele experiențe. Tatăl ei, Hiroyasu Tendo, a fost membru al celebrei găști din Japonia, Yakuza.

Fata a fost timp de cinci ani sclavă sexuală pentru tatăl său, înainte de a reuși să scape.

Soțiile și fetele membrilor găștii aveau un statut atât de mic încât adeasea erau folosite ca prostituate.

Shoko Tendo a scris chiar și o carte de memorii despre această experiență, susținând că era atât de brutal violată și bătută încât rămânea leșinată în camere. Drept urmare, din acest motiv a devenit depedentă de droguri, cu care gangsterii o „hrăneau” adesea.

În plus, aceasta povestește că a avut oase rupte, dar și timpanul perforat.

„De câte ori întâlneam un nou bărbat, mă gândeam că va fi diferit. De câte ori plângeau și îmi cereau iertare, îi iertam. Nu am învățat niciodată”.

Ajunsă acum la 50 de ani, Shoko a făcut operație estetică pentru a își acoperi cicatricile, însă încă mai are răni psihice și emoționale, scrie The Sun.

×
Subiecte în articol: tata
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close