Antena 3 Actualitate Inedit Tatăl ei a început să-i pregătească înmormântarea când avea 14 ani. Motivul este înfiorător

Tatăl ei a început să-i pregătească înmormântarea când avea 14 ani. Motivul este înfiorător

26 Mai 2017   •   10:33
Tatăl ei a început să-i pregătească înmormântarea când avea 14 ani. Motivul este înfiorător Foto: Instagram/ Lexi Gibson

O tânără care a contractat virusul HIV de la mama ei a făcut declarații bulversante în presa internațională. Lexi Gibson, diagnosticată cu HIV la vârsta de doi ani, a mărturisit cum propriul ei tată i-a pregătit înmormântarea.

Deși avea numai 14 ani la acea vreme, ea a pus la punct alături de tatăl ei toate detaliile tristului eveniment, scrie The Mirror. 

Mama lui Lexi a murit la puțin timp după ce a adus-o pe lume, la vârsta de 25 de ani. „După moartea mamei mele, familia noastră s-a destrămat pur și simplu”, povestește Lexi.

După ce a fost abandonată de tatăl ei, tânăra a trăit în mai multe orfelinate, apoi a fost adoptată de Shannon Wentworth, în vârstă de 45 de ani. 

Lexi a urmat un tratament pentru HIV și, de câțiva ani, virusul nu a mai apărut la nicio analizată. Tânăra are acum o viață relativ normală, un iubit cu care face sex neprotejat și care îi cunoaște trecutul.

„În prezent, lucrez în domeniul medical, încerc să ajut persoanele cu HIV”, a mai povestit Lexi. Ea spune că vrea să schimbe atitudinea oamenilor față de persoanele seropozitive. „Oamenii trebuie să fie educați în privința acestei boli”, a adăugat tânăra.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close