Antena 3 CNN Actualitate Inedit Tatăl ei a murit înainte ca ea să-și ia licența. Când și-a citit mesajele, tânăra a avut parte de o adevărată surpriză. „Mi s-a părut foarte ciudat”

Tatăl ei a murit înainte ca ea să-și ia licența. Când și-a citit mesajele, tânăra a avut parte de o adevărată surpriză. „Mi s-a părut foarte ciudat”

Tatăl ei a murit înainte ca ea să-și ia licența. Când și-a citit mesajele, tânăra a avut parte de o adevărată surpriză. „Mi s-a părut foarte ciudat”
Sursa foto: Foto: pixabay.com
25 Mar 2018   •   17:22

O tânără al cărei tată a murit cu o lună înainte ca ea să își ia licența a primit un cadou mai neobișnuit. 

„Ultimii ani au fost un calvar. Tata era bolnav și a trebuit să am grijă de el, chiar dacă aveam un program dificil la facultate. 

Astăzi a fost ziua în care am terminat oficial facultatea, ziua în care mi-am ridicat diploma de licență. Tata nu mai e aici. Astăzi am primit o scrisoare de la el în care mă felicita. În plic era un bilețel pe care erau trecute o adresa de e-mail și o parolă. Mi s-a părut foarte ciudat.

M-am logat și am văzut că erau mii de e-mailuri de la tata. Toate de la tata. O groază de e-mailuri cu titluri diferite. Deschide când treci printr-un moment penibil sau Deschide când te cerți cu mama. Fiecare email avea un mic text și un video atașat.

Am deschis e-mailul pe care trebuia să-l citesc în ziua absolvirii. M-a bufnit plânsul. Nu credeam că o să-i mai aud vocea vreodată, să-i ascult sfaturile”, potrivit unica.ro.

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: absolvire tata a murit mesaje
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close