Antena 3 CNN Actualitate Inedit Tatăl este de culoare, iar cei trei băieți ai lui sunt albi ca laptele. Cum a fost posibil

Tatăl este de culoare, iar cei trei băieți ai lui sunt albi ca laptele. Cum a fost posibil

Tatăl este de culoare, iar cei trei băieți ai lui sunt albi ca laptele. Cum a fost posibil
Sursa foto: Foto: 6abc.com
20 Sep 2016   •   12:22

Barry Farmer, un bărbat de 29 de ani din Virginia, SUA, a devenit o adevărată vedetă în cartierul lui datorită familiei lui neobișnuite, care atrage atenția tuturor de câte ori își face apariția pe stradă, scrie libertatea.ro.

Deși este de culoare, tânărul are trei băieți care sunt albi ca spuma laptelui și, de câte ori merg undeva, toată lumea își fixează privirea la ei, neînțelegând cum e posibil acest lucru. Barry vine imediat cu explicația: nu sunt copiii lui biologici, ci sunt adoptați.

În urmă cu opt ani, Barry a decis că vrea să devină părinte adoptiv și după  mai multe cursuri și antrenamente în care a învățat ce trebuie să facă în calitate de tată, el a adoptat trei frați: Darrell (14 ani), Xavier (12 ani) și  Jeremiah (6 ani). ”Acum că îi am nu pot să mi-i imaginez în altă parte și suntem o familie tipică. Nu semănăm, dar suntem o familie tipică. Familia este mai importantă decât culoarea pielii”, a spus acesta.

×
Subiecte în articol: Virginia
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close