Antena 3 CNN Actualitate Inedit Teoriile conspiraţiei devin realitate. Dovada care îţi arată cine sunt adevăraţii conducători ai lumii

Teoriile conspiraţiei devin realitate. Dovada care îţi arată cine sunt adevăraţii conducători ai lumii

Teoriile conspiraţiei devin realitate. Dovada care îţi arată cine sunt adevăraţii conducători ai lumii
10 Oct 2018   •   18:48

"Noi suntem un grup restrâns de oameni de afaceri, care ne întâlnim o dată pe an şi discutăm despre problemele economice, sau evoluţia afacerilor noastre. Nu este nimic special la grupul Bilderberg", asta a declarat şeful grupului într-un interviu.

Însă lucrurile nu pot fi mai greşite de atât. Sub această manta a normalităţii se ascund oamenii care conduc de fapt, până în cele mai mărunte aspecte viaţa noastră, a tuturor.

Grupul Bilderberg nu se restrânge la cei 140 de membri ai săi, ci are conexiuni în toate domeniile şi pe tot globul: multinaţionale, organizaţii caritabile, oameni politici sau trusturi de presă - totul este dirijat de ei.

Acest grafic, publicat de cei de la Business Insider nu precizează cum se realizează aceste conexiuni, pentru că probabil ar fi mult prea complex, însă este clar că în spatele celor mai de succes firme şi companii se află cineva care cunoaşte foarte bine regulile jocului.

Pentru a vedea imaginea mărită, click pe galeria foto de mai jos:

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close