Timp de 62 de ani, au făcut totul împreună. La bătrânețe, destinul le-a dat o lovitură dură. Mii de oameni, în lacrimi când le-au aflat povestea

26 Sep 2016   •   10:44
Timp de 62 de ani, au făcut totul împreună. La bătrânețe, destinul le-a dat o lovitură dură. Mii de oameni, în lacrimi când le-au aflat povestea Foto: Facebook

După 62 de ani de căsnicie, doi bătrâni din Canada s-au văzut nevoiți să trăiască în cămine separate. În încercarea de a-i aduce împreună, nepoata celor doi a postat o imagine pe Facebook care s-a viralizat rapid. Fotografia îi prezintă pe Wolfram Gottschalk (83 de ani) si pe soția sa, Anita (81), luându-și rămas bun.

Ashley (29), nepoata celor doi, a explicat ca bunicii ei au fost obligați să se despartă pentru că nu exista loc pentru amândoi în același cămin de bătrâni din Surrey, British Columbia.

La numai câteva zile după postarea imaginii, cei doi bătrâni au fost mutați în același cămin. Revederea a fost una plină de emoții.

„Am plâns cu toții când i-am văzut din nou împreună. Acum își pot petrece liniștiți, împreună, ultimii ani de viață!” a declarat nepoata bătrânilor pentru CNN.

x close