Timp de un an, pisica a venit pe terasa casei ca să mănânce. Într-o zi, ceva neașteptat s-a întâmplat. Atunci a înțeles în sfârșit că are o casă (VIDEO)

23 Ian 2020   •   15:02
Timp de un an, pisica a venit pe terasa casei ca să mănânce. Într-o zi, ceva neașteptat s-a întâmplat. Atunci a înțeles în sfârșit că are o casă (VIDEO) Foto: captura video

A zărit o pisică pe terasa casei sale și a încercat să se apropie de ea, dar animalul a fugit. Nu avea nici cea mai mică bănuială că acea zi avea să-i schimbe viața.

Animalul era vizibil slăbit. Cum l-a văzut și ziua următoare, tânărul a decis să îi lase de mâncare, în fiecare zi. 

Așa că felina venea zilnic să își ia tainul. Cu toate acestea, în continuare nu lăsa pe nimeni să se apropie de ea.

Bărbatul a decis să îi facă chiar și o căsuță pe care i-a lăsat-o pe terasă, iar pisica nu a stat pe gânduri și a decis să se mute. 

Dar chiar și așa, în continuare prefera distanța. După un an, însă, a înțeles că omul ei îi vrea binele și că ar fi timpul să se lase răsfățat mai mult.

Pentru prima dată de când era hrănit, patrupedul a intrat în casă. A fost momentul când a înțeles că nu mai trebuie să fugă pentru că are o casă.

Și pentru că adoră în continuare mult libertatea, are dreptul să stea afară cât dorește. Doar că seara vine de acum acasă. 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close