Antena 3 CNN Actualitate Inedit Tocmai își lăsase copilul la școală, când a văzut într-un restaurant ceva ce a emoționat-o până la lacrimi. „Doamne, cum e posibil așa ceva?” (FOTO)

Tocmai își lăsase copilul la școală, când a văzut într-un restaurant ceva ce a emoționat-o până la lacrimi. „Doamne, cum e posibil așa ceva?” (FOTO)

Tocmai își lăsase copilul la școală, când a văzut într-un restaurant ceva ce a emoționat-o până la lacrimi. „Doamne, cum e posibil așa ceva?” (FOTO)
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
08 Noi 2017   •   12:19

Își lăsase copilul la școală și se îndrepta spre casă, când a văzut pe geamul unui restaurant de tip fast-food un băiețel trist și singur, care mânca clătite.

Femeia a intrat, s-a apropiat de micuț și a fost de-a dreptul șocată când a aflat că Jason obișnuia să facă des asta, pentru că părinții săi erau prea ocupați cu munca.

Cu inima frântă pentru suferința micuțului, Marie Vargas din New York a postat un mesaj pe Facebook, pentru a atrage atenția tuturor părinților:

„Tocmai mi-am lăsat copilul la școală și am intrat într-un restaurant de tip fast-food. Acolo am văzut asta… Un băiețel dulce. Mânca micul-dejun de unul singur, înainte să meargă la școală, Mi-a frânt inima. L-am întrebat de ce e singur, și mi-a zis că trebuia să mănânce ceva înainte de școală. L-am întrebat dacă pot sta și eu cu el, să îi țin companie, și a zis că da. Asta am și făcut, apoi am și vorbit puțin în timp ce el își mânca clătitele. Ca părinte știu că e obositor și nu prea mai ai timp de multe lucruri, așa că uităm, viața ne compleșește într-un asemenea hal încât nu realizăm ce se întâmplă. Suntem atât de ocupați încercând să facem totul pentru copiii noștri încât uităm că ar trebui să facem lucruri împreună cu ei, nu doar pentru ei. La sfârșitul zilei copiilor noștri nu le va păsa ce marcă de pantaloni poartă, ci le va păsa de noi, de a petrece timp cu noi, de a se distra cu noi”, a scris femeia pe Facebook, potrivit dailypedia.net.

×
Subiecte în articol: suferinta mesaj emotionant
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close